Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak trafikosoknak és vásárlóiknak képes leírás - Trafik.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak trafikosoknak és vásárlóiknak - Trafik.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trafik.tlap.hu » Hasznos oldalak trafikosoknak és vásárlóiknak
Keresés
Találatok száma - 13 db
A dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység folytatásának...

A dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység folytatásának...

A dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység folytatásának vámhatósági szempontú feltételei, irányadó jogszabályok, vonatkozó határidő, vámhatósági engedély iránti kérelem és vámhatósági engedély iránti kérelem benyújtása

Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete

Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete

A 2002-ben alakult Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete azzal a céllal jött létre, hogy képviselje a dohánykereskedelemmel foglalkozó hazai kis- és középvállalkozások érdekeit, valamint elősegítse a szakma súlyának, társadalmi elismertségének növelését. Egyesületünk olyan vállalkozók szövetségeként működik, akik kifejezetten dohánykereskedelemmel foglalkoznak, kiváló ismerői a szakmának és az általuk forgalmazott termékeknek, foglalkozásukra pedig...

Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége

Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége

A magyarországi dohánytermelés biztonsága, jövedelemtermelő képessége a kilencvenes évek végén jelentős mértékben romlott, jövőképe kilátástalanságot mutatott, ezért a termelők érdekeik képviseletére és védelmére Nyíregyházán 1999. október 21-én megalakították a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségét. A szövetség célja és feladata, hogy a hazai dohánytermesztés szakmai, gazdasági és társadalmi érdekeit közös fellépéssel védelmezzék, és demokratikus jogaikat érvényesítsék a piacgazdasági viszonyok között. Ezen túl lépjen fel minden olyan esetben, amelyekben érdekérvényesítésüket szükségesnek látják, és az szolgálja az adott térség és az ágazat általános felemelkedését.

NAV - A dohányboltként üzemeltetni kívánt telephely...

NAV - A dohányboltként üzemeltetni kívánt telephely...

A Nemzeti Adó és Vámhivatal weboldalán csoportba szedett kérdések és válaszok találhatóak meg a dohányboltként üzemeltetni kívánt telephely kialakításával, az azzal szemben támasztott követelményekkel kapcsolatban.

Nemzeti Dohánybolt Arculati Kézikönyv

Nemzeti Dohánybolt Arculati Kézikönyv

a dohánybolt és az elkülönített hely a jelen szerződésben és a jelen mellékletben együttesen: dohánybolt kifejezésként kerül alkalmazásra; az elhatároláshoz az Fdvtv. rendelkezéseit kell figyelembe venni.

Nemzeti Dohányboltok, trafikok részére műholdas internet szolgáltatás!

Nemzeti Dohányboltok, trafikok részére műholdas internet szolgáltatás!

Gyenge minőségű vagy egyáltalán nincs stabil internet szolgáltatás, azonban az online pénztárgépekhez, vagy megfigyelőrendszerhez, a mindennapi munkához nélkülözhetetlen a megfelelő internet kapcsolat? Sürgetik a határidők? Ne kössön kompromisszumokat, válassza a megbízható, a vanNet műholdas internet szolgáltatását! A szolgáltatás független a földi hálózatoktól, így bárhol és gyorsan, akár napokon belül telepíthető! Megoldást jelent azon vállalkozások számára, ahol körülményes lehet, vagy egyáltalán nem megoldható vezetékes, illetve a mobil kapcsolat kialakítása.

Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.

Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. a pénztárgépek és az adattovábbító szoftverek kapcsán nem kötött szerződést forgalmazó céggel. Felhívjuk a tisztelt Kérdező figyelmét, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. kizárólag jogkövető és jogalkalmazó, így nem tud és nem is áll módjában a Közösségi Jogalkotás hazai jogba való átültetésére vonatkozóan tájékoztatást adni.

Nyilvános koncessziós pályázati kiírás

Nyilvános koncessziós pályázati kiírás

Nyilvános koncessziós pályázati kiírás. Magyarország Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Koncessziós Pályázati Kiírása - Dohánytermék kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére.

OTP - Nemzeti Dohányboltra szabott ajánlataink

OTP - Nemzeti Dohányboltra szabott ajánlataink

Az OTP Bank már a kezdetektől segíteni kíván a Nemzeti Dohányboltokat üzemeltető vállalkozásoknak! Mi kell a sikeres induláshoz? Berendezett üzlethelyiség, pénztárgép, széleskörű áruválaszték - partnerek vagyunk ezek megteremtéséhez!

Hirdetés
Tájékoztató nemzeti dohánybolt nyitásához és üzemeltetéséhez

Tájékoztató nemzeti dohánybolt nyitásához és üzemeltetéséhez

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelen általános tájékoztató célja a Konceszsziós Szerződés aláírását követően a dohánybolt megnyitásával, illetve működtetésével kapcsolatos tudnivalók rövid összefoglalása.

Traffi Hunter

Traffi Hunter

Nemzeti Dohánybolt kereső? Nem, de megkerestük és feltöltöttük POI listánkba a dohányboltokat. Számos apróság teszi különlegesé és szerethetővé programunkat! Lehetővé tettük, hogy a memóriakártyára telepíthesd az app-ot, így nem foglalja a helyet a telefon memóriájában.

Trafik nagyker

Trafik nagyker

Nálunk minden olyan terméket megtalál, ami a dohányzáshoz, cigarettakészítéshez, szivarozáshoz, pipázáshoz szükséges! Webáruházunk partnerei olyan dohányboltok, élelmiszerboltok vagy olyan kereskedelmi tevékenységet folytató üzletek, amelyben értékesíthetőek a dohányzási kellékek.

Vámhatósági engedéllyel rendelkező nemzeti dohányboltok listája

Vámhatósági engedéllyel rendelkező nemzeti dohányboltok listája

E nyilvántartás azon adat(ok) kivételével minősül közhitelesnek, amely adato(ka)t jogszabály más nyilvántartás részeként közhitelesnek minősít. A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 86. § (1a) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartás közhitelessége alapján az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell annak jóhiszeműségét, aki a hatósági nyilvántartásban szereplő adatokban bízva szerez jogot. Az ellenkező bizonyításáig a hatósági nyilvántartásba bejegyzett adatról vélelmezni kell, hogy az fennáll, a hatósági nyilvántartásból törölt adatról vélelmezni kell, hogy nem áll fenn.

Tuti menü