Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Trafik linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Trafik képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: trafik.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 79 db
169 oldalas útmutatót kapnak a trafikosok

169 oldalas útmutatót kapnak a trafikosok

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. egy 169 oldalas, minden apró részletre kiterjedő útmutatóban magyarázza el a trafikpályázat nyerteseinek, hogy szerintük hogyan kellene kialakítani a dohánybolt külső és belső arculatát, javaslatokat tesz a kasszapulttól a bárszékig mindenre - írja a Világgazdaság, amely megkérdezte a Gyulay Zsolt vezette Zrt.-t, hogy ki és mennyiért készítette a dokumentumot, de csak annnyi választ kaptak, hogy közbeszerzésen választották ki a szerzőt.

5297 trafikos vállalta, hogy kinyit

5297 trafikos vállalta, hogy kinyit

Júliusban 5297 trafik nyit ki - írja szombati számában a Népszabadság és a Népszava a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. adatai alapján. A Népszabadság írása szerint az 5415 nyertes trafikkoncesszióból 5336 esetében aláírták, 79 esetben pedig nem írták alá a szerződést a pályázók a május 22-i határidőig. A szerződők közül 5297 esetben vállalták a leendő trafikosok, hogy július elsejéig kinyitják az üzletüket.

600 milliót kaszált egy dohánybolt

600 milliót kaszált egy dohánybolt

Magyarország - Megnégyszereződött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által lefoglalt vágott és finomra vágott dohány mennyisége: míg 2013-ban ez 6,7 tonnát tett ki, addig 2014-ben már 27 tonnát. A legális forgalom tavaly a korábbi évi 12 milliárd szál cigarettáról 7,3 milliárdra csökkent, miközben vágott dohányból változatlanul 5 ezer tonna fogy. A trafikok tavaly 535 milliárd forint árbevételt könyvelhettek el.

A dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység folytatásának...

A dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység folytatásának...

A dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység folytatásának vámhatósági szempontú feltételei, irányadó jogszabályok, vonatkozó határidő, vámhatósági engedély iránti kérelem és vámhatósági engedély iránti kérelem benyújtása

A nyertesek zöme határidőig aláírt

A nyertesek zöme határidőig aláírt

Szinte az összes trafikpályázat-nyertes megkötötte szerződését a megadott határidőig. Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. adatai szerint a több mint 5400 koncessziónyertesből, csak 33-an hagyták az utolsó napra a szerződéskötést, de arról egyelőre nincs adat, hogy ők veszni hagynák a trafiknyitási jogot.

A pénztárgépek hiánya akadályozhatja a trafiknyitásokat

A pénztárgépek hiánya akadályozhatja a trafiknyitásokat

Nincs még olyan pénztárgép a trafikpályázatok nyertesei részére, amely az előírásoknak megfelelően tudna információkat küldeni. A Magyar Kereskedelmi Engedélyügyi Hivatal (MKEH) még nem adott ki engedélyt olyan pénztárgépre, amely jogszabályi előírások szerint továbbítja a pénztárgépen keletkező adatokat (bizonylatok, ki- és bekapcsolás, áramszünet) a NAV központi szerverére. A koncessziós szerződések nyertesei a szerződéskötéssel vállaták, hogy nyitáskor rendelkezni fognak olyan pénztárgéppel, amely alkalmas arra, hogy az illetékes szervekhez az adatokat online kapcsolat útján továbbítsa.

Aláírásokat gyűjtenek a szülők az iskola melletti dohánybolt elle

Aláírásokat gyűjtenek a szülők az iskola melletti dohánybolt elle

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a szülők a II. kerületi Budenz József Általános Iskola és Gimnáziumban, mert júliusban az iskola közvetlen közelében Nemzeti Dohánybolt nyílik. A trafik az iskola tőszomszédságában, az attól mindössze 5-10 méterre lesz.

Bp. Kőbánya - Nemzeti Dohánybolt

Bp. Kőbánya - Nemzeti Dohánybolt

A budapesti, pontosabban kőbányai nemzeti dohányboltban a dohány termékek mellett toto-lottó és kaparós sorsjegy is kapható. Amit náluk nem kap meg, az megtalálható a mellettünk lévő non-sop ABC-ben!

Bp. Nagytétény - Nemzeti dohánybolt és lottózó

Bp. Nagytétény - Nemzeti dohánybolt és lottózó

Lottózónkba minden játszani és kávézni vágyó vendégünket szeretettel várjuk! Ugyanitt LED-es termékekkel kapcsolatos bárminemű tanácsadás, forgalmazás, kivitelezés! Üzletünkben 2013 Július 01-től Nemzeti Dohánybolt nyílik.

Hirdetés
Bútor-Trió

Bútor-Trió

Nemzeti Dohánybolt tulajdonosok figyelmébe ajánljuk elérhető árú egyedi trafik bútor kollekciónkat, mely ötvözi többéves gyártási és tervezési tapasztalatunkat a minőségi egyedi bútorgyártás és üzletberendezés területén. Trafik bútor kollekciónk kialakításakor kiemelt hangsúlyt fektettünk a tartósságra és a praktikumra - dohánybolt berendezéseink részleteinek kialakításában dohányáru forgalmazásával foglalkozó kereskedők és Nemzeti Dohánybolt licenc tulajdonosok voltak segítségünkre. Honlapunkon bemutatott típus trafik bútor elemekhez gyártunk színben, méretben és funkcióban kiegészítő bútorokat, amelyekkel teljessé tehető a trafik berendezése, bebútorozása.

Continental Tobacco Corporation

Continental Tobacco Corporation

A Continental Dohányipari Csoport egy független, családi tulajdonban álló magáncég, amely több, Európában működő dohányipari vállalatot egyesít. A Csoport széles választékban gyárt és értékesít dohánytermékeket, mint például világszínvonalú American blend és Virgina cigarettákat divatos, lekerekített sarkú keménydobozos csomagolásban, finomravágott fogyasztási dohányokat, filteres szivarkákat, és füstszűrős cigarettahüvelyeket. A Cégcsoport jelenleg több mint 500, a minőség és a fejlődés iránt elkötelezett dolgozót foglalkoztat. Continental Csoport márkái a magyar piacon országszerte ismertek, az export tevékenység eredményeként pedig már több, mint 25 országban elérhetőek.

Csongrád megyei dohányboltosok listája

Csongrád megyei dohányboltosok listája

Csongrád megye - A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. honlapján közzétette azoknak a neveit, akik országszerte nemzeti dohányboltot nyitnak. Íme a Csongrád megyei lista. Tizenegy településen egyelőre nincs trafik, de nem valószínű, hogy ezek egészségfaluk' lennének majd...

Dohánybolt dekoráció

Dohánybolt dekoráció

A Nemzeti Dohánybolt kereskedelmi ZRT. oldalán elérhető az arculati kézikönyv, mely előírásoknak és javaslatokat tartalmaz a Nemzeti Dohánybolt üzletek külső és belső megjelenésével kapcsolatosan. Cégünk a dohányboltokhoz szükséges dekorációs elemeket készíti el.

Dohánybolt nyitvatartási tábla készlet

Dohánybolt nyitvatartási tábla készlet

Önnek mint a Nemzeti dohánybolt üzemeltetőjének szüksége lesz egyebek mellett trafik nyitvatartási tábla és matrica dekorációra is. Ezeket előírás szerint kell legyártani. A Molino24.hu a következő paraméterek készíti el Önnek ezt a reklámanyagot.

Dohányboltot nyitna? Itt vannak a feltételek

Dohányboltot nyitna? Itt vannak a feltételek

Évi 100-240 ezer a koncessziós díj A kormány honlapján megjelent pályázati felhívás szerint a koncessziós díj a kétezer lakos alatti településeken évi nettó 100 ezer, a kétezer és tízezer fő közötti lakosúaknál 160 ezer, a tízezer fő felettieken 200 ezer, Budapesten, a megyei jogú városokban és a megyeszékhelyeken pedig 240 ezer forint. Az olyan településen, ahol az állandó lakosok száma a kétezer főt nem haladja meg, legfeljebb egy dohányboltra szerezhető koncesszió, ahol a kétezer főt meghaladja, ott legalább egyre, és minden kétezer lakos után további egyre.

Dohánykoncesszió

Dohánykoncesszió

Ha van igazi állatorvosi ló a magyar gazdaságpolitikában, akkor a dohánypiac újrafelosztásának kivitelezése méltán pályázhatna dobogós helyre - ádáz lobbiharc, alapvető üzletviteli ismereti hiányosságok, átgondolatlan és drága megoldások, kapkodás-későn ébredés, mindennek a költségét a kiskereskedők és az adófizetők Állják. És még mindig nem látszik az alagút vége.

Dohánypult

Dohánypult

Szakterületükön kiemelkedő kollégáink folyamatosan képzik magukat és a legújabb megoldásokat kombinálják a már jól bevált receptekkel. Szakértő kollégáinkkal a következőkben tudunk segíteni Önnek: komplett dohánybolt, trafik berendezése felmérése, látványtervezés, kivitelezés, beépítés; egyedi pult, vitrin, polc, bútor, kiegészítő legyártása, amennyiben a beszerelést Ön meg tudja oldani; webáruházunkban 'Dohánybolt berendezések' kategóriában található termékek kiküldése 24 órán belül futárszolgálattal.

Tuti menü