Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzeti dohánybolt keresők képes leírás - Trafik.tlap.hu
részletek »

Nemzeti dohánybolt keresők - Trafik.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trafik.tlap.hu » Nemzeti dohánybolt keresők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hol van trafik?

Hol van trafik?

A Hol van trafik? weboldal és mobil alkalmazás segítséget kíván nyújtani a felnőtt dohányosoknak, hogy a könnyen kezelhető helymeghatározáson alapuló weboldallal és alkalmazással bárhol az országban, pillanatok alatt megtalálhassák a legközelebb eső Nemzeti Dohányboltot. Az okostelefonos (Androis és iOS) alkalmazás ingyen letölthető, és megtervezi az útvonalat, nagy előnye, hogy offline módban is működik! Útban a kiválasztott trafik felé elolvashatja a témába vágó legfrissebb releváns híreket is, és kommentálhatja a Füstölgők Társaságának Facebook oldalán!

Trafik Térkép

Trafik Térkép

Magyarországi nemzeti dohányboltokat tünteti fel. A térkép nem csak a helyszínt mutatja, hanem hogy az adott körzetben, település mennyi nemzeti dohány trafik van. Az adatok folyamatos frissítés alatt állnak.

TrafikRadar

TrafikRadar

Dohányboltot keres? Jó helyen jár! Az ingyenesen elérhető TrafikRadar alkalmazásunk segítségével Ön Magyarországon járva bárhol és bármikor feltérképezheti a legközelebb eső Nemzeti Dohányboltokat és navigációs segítséget is kap a kiválasztott üzlet megtalálásához!

Trafiküzlet

Trafiküzlet

Amennyiben Ön nyertes ként került ki a versenyből, akkor töltse fel az üzlet címét a jobb felső menüpontban a Trafik feltöltés menüpontban. Előtte ne felejtsen el regisztrálni. Ha Ön egy dohányzó ember, akkor ne felejtse el, hogy a Dohányzás káros az Ön és környezete egészségére de amíg nem tudja lerakni a cigit, addig böngészhet a trafikok között.

Tuti menü