Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzeti trafikok képes leírás - Trafik.tlap.hu
részletek »

Nemzeti trafikok - Trafik.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trafik.tlap.hu » Nemzeti trafikok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bp. Kőbánya - Nemzeti Dohánybolt

Bp. Kőbánya - Nemzeti Dohánybolt

A budapesti, pontosabban kőbányai nemzeti dohányboltban a dohány termékek mellett toto-lottó és kaparós sorsjegy is kapható. Amit náluk nem kap meg, az megtalálható a mellettünk lévő non-sop ABC-ben!

Bp. Nagytétény - Nemzeti dohánybolt és lottózó

Bp. Nagytétény - Nemzeti dohánybolt és lottózó

Lottózónkba minden játszani és kávézni vágyó vendégünket szeretettel várjuk! Ugyanitt LED-es termékekkel kapcsolatos bárminemű tanácsadás, forgalmazás, kivitelezés! Üzletünkben 2013 Július 01-től Nemzeti Dohánybolt nyílik.

Continental Tobacco Corporation

Continental Tobacco Corporation

A Continental Dohányipari Csoport egy független, családi tulajdonban álló magáncég, amely több, Európában működő dohányipari vállalatot egyesít. A Csoport széles választékban gyárt és értékesít dohánytermékeket, mint például világszínvonalú American blend és Virgina cigarettákat divatos, lekerekített sarkú keménydobozos csomagolásban, finomravágott fogyasztási dohányokat, filteres szivarkákat, és füstszűrős cigarettahüvelyeket. A Cégcsoport jelenleg több mint 500, a minőség és a fejlődés iránt elkötelezett dolgozót foglalkoztat. Continental Csoport márkái a magyar piacon országszerte ismertek, az export tevékenység eredményeként pedig már több, mint 25 országban elérhetőek.

Csongrád megyei dohányboltosok listája

Csongrád megyei dohányboltosok listája

Csongrád megye - A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. honlapján közzétette azoknak a neveit, akik országszerte nemzeti dohányboltot nyitnak. Íme a Csongrád megyei lista. Tizenegy településen egyelőre nincs trafik, de nem valószínű, hogy ezek egészségfaluk' lennének majd...

E-dohánybolt

E-dohánybolt

A Logbord 2010 Kft. szolgáltatások széles körét kínálja. Kollégáink otthonosan mozognak a kereskedelem-informatikai tanácsadásban, ezen rendszerek kiépítésében, vállalati folyamatok optimalizálásában, pályázati tanácsadásban. Saját fejlesztésű rendszereinket úgy tervezzük és készítjük el, hogy azok maximálisan támogassák partnereink mindennapi munkáját, növeljék cégük hatékonyságát, legyen szó vállalatirányítási rendszerekről vagy innovatív web alapú szolgáltatásokról. A legmodernebb technológiákkal, hatékonyan illeszkedő szoftverekkel, a legfrissebb szakmai ismeretekkel és az iparágban megszerzett tapasztalatunkkal támogatjuk partnereinket.

Gyomaendrőd - Bak Trafik

Gyomaendrőd - Bak Trafik

Bak Trafik trafik térképes elérhetőségét tartalmazó weboldal. A gyomaendrődi nemzeti dohánytrafikban kapható újság, természetesen dohányáru, de édesség, jégkrém, fagylalt is egyaránt. Az oldalon GPS koordinátát is feltüntet.

Miskolc - Dohány boltok

Miskolc - Dohány boltok

Egy kicsi dohánytrafik; két, a témában nem teljesen járatlan, udvarias, a pipákat órákig gusztálni, fogdosni hagyó hölggyel, remek dohánykínálattal és elfogadható pipafelhozatallal. Vidéki viszonylatban egészen kiváló üzlet; megvan a maga törzsközönsége, ami nem véletlen. A vasútállomásról villamossal elérhető.

Pécs - Bűnös élvezetek kicsiny boltja

Pécs - Bűnös élvezetek kicsiny boltja

A cél egy exkluzív kinézetű, de otthonos, barátságos kis üzlet, benne az ország egyik legnagyobb választékú dohányboltjával, kiegészülve csúcsminőségű édességekkel, borokkal, pálinkákkal, kávékkal, teákkal stb. valamint kevés, de színvonalas pécsi ajándéktárgyakkal és helyi termékekkel, lehetőleg olyan áruval, amihez nem jut mindenhol hozzá az ember.

Törökbálint - Nemzeti Dohánybolt koncesszió nyertesei

Törökbálint - Nemzeti Dohánybolt koncesszió nyertesei

Nemzeti Dohánybolt, avagy az igazság odaát van? A Törökbálinton dohányárusítási koncessziót nyert pályázók között van budaörsi is. Törökbálintra kiosztottak 7 koncessziót. az alábbi lista alapján.

Hirdetés
Trafik lista Vecsésen és a környéken

Trafik lista Vecsésen és a környéken

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. április 22-én hozta nyilvánosságra a trafiküzemeltetési jogokat elnyerő vállalkozások listáját. Összesen 3589-en adtak be pályázatot - sokan több trafik üzemeltetésére pályáztak -, így július 1-jén országosan 5415 dohánybolt nyílhat.

Tuti menü