Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Trafik felszerelés, reklámtábla, pult, plakát-molinó képes leírás - Trafik.tlap.hu
részletek »

Trafik felszerelés, reklámtábla, pult, plakát-molinó - Trafik.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: trafik.tlap.hu » Trafik felszerelés, reklámtábla, pult, plakát-molinó
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bútor-Trió

Bútor-Trió

Nemzeti Dohánybolt tulajdonosok figyelmébe ajánljuk elérhető árú egyedi trafik bútor kollekciónkat, mely ötvözi többéves gyártási és tervezési tapasztalatunkat a minőségi egyedi bútorgyártás és üzletberendezés területén. Trafik bútor kollekciónk kialakításakor kiemelt hangsúlyt fektettünk a tartósságra és a praktikumra - dohánybolt berendezéseink részleteinek kialakításában dohányáru forgalmazásával foglalkozó kereskedők és Nemzeti Dohánybolt licenc tulajdonosok voltak segítségünkre. Honlapunkon bemutatott típus trafik bútor elemekhez gyártunk színben, méretben és funkcióban kiegészítő bútorokat, amelyekkel teljessé tehető a trafik berendezése, bebútorozása.

Dohánybolt dekoráció

Dohánybolt dekoráció

A Nemzeti Dohánybolt kereskedelmi ZRT. oldalán elérhető az arculati kézikönyv, mely előírásoknak és javaslatokat tartalmaz a Nemzeti Dohánybolt üzletek külső és belső megjelenésével kapcsolatosan. Cégünk a dohányboltokhoz szükséges dekorációs elemeket készíti el.

Dohánybolt nyitvatartási tábla készlet

Dohánybolt nyitvatartási tábla készlet

Önnek mint a Nemzeti dohánybolt üzemeltetőjének szüksége lesz egyebek mellett trafik nyitvatartási tábla és matrica dekorációra is. Ezeket előírás szerint kell legyártani. A Molino24.hu a következő paraméterek készíti el Önnek ezt a reklámanyagot.

Dohánypult

Dohánypult

Szakterületükön kiemelkedő kollégáink folyamatosan képzik magukat és a legújabb megoldásokat kombinálják a már jól bevált receptekkel. Szakértő kollégáinkkal a következőkben tudunk segíteni Önnek: komplett dohánybolt, trafik berendezése felmérése, látványtervezés, kivitelezés, beépítés; egyedi pult, vitrin, polc, bútor, kiegészítő legyártása, amennyiben a beszerelést Ön meg tudja oldani; webáruházunkban 'Dohánybolt berendezések' kategóriában található termékek kiküldése 24 órán belül futárszolgálattal.

Nemzeti dohánybolt reklámtábla, cégtábla, dohánytrafik reklám

Nemzeti dohánybolt reklámtábla, cégtábla, dohánytrafik reklám

Válogasson termékkategóriáinkból, mert itt mindent megtalál ami új dohánytrafik, dohánybolt üzlete sikres üzemeltetéséhez szükséges lehet. Bízunk benne, hogy nálunk megtalálja azt amit keres, és elégedett vásárlónk lesz.

Nemzeti dohánybolt, dohányshop berendezés, trafik bútor

Nemzeti dohánybolt, dohányshop berendezés, trafik bútor

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. tervezett dohányshopjainak megvalósításához a tervezőcsapatunk elkészített egy funkcionalitásában, gyárthatóságában, ár-érték arányban reális berendezési tervet, amelyet szeretnénk megismertetni Önökkel.

Nivo grafika

Nivo grafika

Cégünk 2000-ben alakult papír-írószer, és kisebb grafikaitervezéssel. Majd megrendelőink igényei $szerint grafikai szolgáltatásainkat bővítettük, mivel az évek alatt többször is bizonyságot tettünk a gyors, és minőségi kiszolgálásra, garanciális munkákra. Elkezdtük az igények szerint a grafikai szolgáltatásokra való átállást, ami dinamikusan és gyorsan fejlődött. 2008-ban már saját gépparkkal rendelkeztünk, ami mára ugyancsak kibővült. Ezáltal, a piacon még versenyképesebb árat tudtunk kínálni ügyfeleinknek.

Rendezze be Nemzeti Dohányboltját!

Rendezze be Nemzeti Dohányboltját!

Hogy mit tud megrendelni egy helyen nálunk? Szinte mindent, ami fontos Önnek a trafikban. Rendezze be Nemzeti Dohányboltját otthonról, a fotelből! Fontos berendezési tárgyakat, eszközöket, kellékeket.

Táblaüzem

Táblaüzem

Agárdi Sándor 1982. évben kisiparosként kezdte el biztonságtechnikai feliratok gyártását, amely munkát 1994. óta társaságként az Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Kft. végzi. Termékeinket Táblaboltjainkban, országos viszonteladói hálózatunkon keresztül vagy csomagküldő szolgálatunk által szerezhetik be Vásárlóink.

Hirdetés
Trafik cégér körfénycsővel

Trafik cégér körfénycsővel

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által kiadott arculati előírásainak megfelelően legyártott termékeinket, a régmúltra visszanyúló szaktudásunkkal és garanciavállalással kínáljuk. Palettánkban megtalálhatók mind a normál és világító cégtáblák, képkeretek, cégérek. A világító cégér a kötelező előírás mellett éjjel-nappal Önnek dolgozik: reklámoz, informál. A nyomatok ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hosszú ideig tartják színüket. A megvilágítás különféle LED modul vagy fénycső alkalmazásával történik. Az acél vázszerkezet és az alumínium konzolburkolat porfestett. Előlapja vákuumozott plexi. Grafikája szitanyomással készül.

Trafik felszerelés

Trafik felszerelés

Válogasson Trafik felszereléseink széles választékából! Az általunk forgalmazott termékek nagy részét saját gyártásban állítjuk elő. Rendelkezünk önálló és rendkívül jól felszerelt, komplett reklámtechnikai gyártóüzemmel, ahol az alumínium és acél lakatos szerkezetek gyártása mellett a plexi termékek előállítása, valamint a dekoráció és a világítástechnikai, villanyszerelési munkálatok is zajlanak.Üzemünkben a legmodernebb eszközöket, technológiákat alkalmazzuk, amely magas színvonalú gyártást tesz lehetővé és ez tetten érhető a kiadott termékek minőségében is.

Váróczi Üzletberendezés

Váróczi Üzletberendezés

Üzletbelső tervezés, ingyenes 3D látványterv készítése. A látványtervezés ingyenes, amennyiben a teljes üzlet berendezését nálunk rendeli meg. A nálunk megvásárolt termékeket Magyarország területén belül és(bizonyos esetekben) a szomszédos országokba is kiszállítjuk!

Tuti menü